A szocik még mindig nem értik

Megjelent a minap a Népszavában egy nagyon vicces interjú valami Tóth Bertalan nevű szocival, aki állítólag az MSZP frakcióvezetője. Kiderült, amit eddig is tudtunk, hogy ezek még mindig nem értik, hogy miért verte őket zsinórban 3. (HARMADIK!!!) alkalommal szarrá a Fidesz. És hogy miért tartanak a 4. és 5. vereség felé... (Sőt, ha nem csak az országgyűlési választásokat nézzük, akkor van az 10 súlyos vereség is.)

 

Egyébként azt tudom mondani, kissé keserűen, hogy jó reggelt kívánok: az MSZP már évek óta mondja, csak közös listával és közös jelölttel lehet legyőzni a Fideszt. Sajnálom, hogy egy újabb választási vereség kellett, hogy ezt a többiek is belássák. 

Nem Berci! Még mindig nem akar a többség egy olyan listára szavazni, melyen a te pártod, meg Gyurcsány pártja rajta van! A képviselőitekre sem! Én is az LMP-re szavaztam, de ha közös listán indult volna veletek, a Kutyapárt kapta volna az X-et. De még a Fideszre is előbb szavaznék, mint rátok - sokan így is tettek. Sőt, ha egyéniben a ti, vagy a DK jelöltje lett volna a legesélyesebb, akkor sem szavazok rátok. Inkább maradjanak Orbánék.

Nagyon sokan azért szavaznak a Fideszre, mert félnek tőle, hogy ti visszatértek, Mert ti is ugyanolyan gazemberek vagytok, mint ők, de mellette majdnem csődbe is vittétek az országot. És tudom, hogy van erre álszent magyarázatotok (válság, EU-pénz stb.), de kurvára leszarjuk, mert hiteltelenek vagytok (Itt jut eszembe, nézzétek meg Puzsér videóit Fodor Gáborral, és megtudjátok, hogy az SZDSZ semmiért sem hibás, csak a körülmények). És ezzel sem lesztek hitelesebbek, hogy egy "újabb választási vereségi" után sem látjátok be, hogy egy ország utál titeket, és el kéne takarodni végre a picsába!

Maradjunk annyiban, a megállapodást megkötöttük, és egyértelmű, hogy ebben az MSZP hozta a nagyobb áldozatot.

Ez vicces azt tekintve, hogy az LMP részére 3 helyen léptetek volna vissza, cserébe elvártátok tőlük, hogy ők minden máshol tegyék ezt meg a javatokra. :-D

Kedves szocik! Ideje belátni, hogy a ti pártotok már a múltidő - szerencsére. A lenti képet tekintve 1-2 választás, és a parlamentbe sem fogtok bejutni (idén is rezgett a léc). Örüljetek, hogy 4 évig még bent pihentethetitek a seggeteket a parlamentben, szedjétek fel a 4 évi fizetéseteket, majd húzzatok el végre a picsába. Vonuljatok nyugdíjba, aki fiatalabb, keressen egy rendes állást (van időtök szakmát is tanulni). Ezzel tehettek a legtöbbet a Fidesz elzavarásáért. Mert ti vagytok a gátja a kormányváltásnak (és a rendszerváltásnak).

253085_median_2018.jpeg

A kép forrása: mandiner.hu

 

 

Kommentelés előtt olvasd el kérlek ezt a posztot: Miért éppen nemzeti liberális?

 

 Ha tetszett az írás, kövesd az oldalt Facebook-on is: www.facebook.com/nemlib

Címkék: választások, MSZP