Kommentár nélkül - Karácsony Gergely 2010

Szanyi Tibor szerint az MSZP fővárosi programját nem a Jókai utcai székházban kell keresni - bár ott is megvan -, hanem a lakásokban és a postaládákban. Szanyi sajtótájékoztatón mutatta meg a Zöld Budapest című programot tartalmazó füzetet, amelyet az összes budapesti háztartásba eljuttattak. „Olyan nagyon ezt nem kell keresnie az LMP-nek, amelynek aktivistái a hosszú hétvégén kihordhatják minden háztartásba a láda sört, amit ígértek” - tette hozzá.

Karácsony Gergely, az LMP kampányfőnöke erre úgy reagált: az LMP őszinte megdöbbenésére a szocialisták sokévi kormányzás és városvezetés után sem tudnak megkülönböztetni egy néhány oldalas szórólapot egy szakmai alapokon nyugvó, megoldási javaslatokat tartalmazó programtól. Úgy fogalmazott: az MSZP-vel szemben a zöldpárt felnőttként kezeli a választópolgárokat, és komolyan vette feladatát, ezért elkészítette csaknem nyolcvan oldalas programját. „Mivel a szocialistáknak nincs komolyan vehető programja, az ígért láda sört az LMP programalkotó csapatának ajánlom fel” - zárta közleményét a politikus.

http://mandiner.hu/cikk/20100819_kie_lesz_a_lada_sor

Karácsony Gergely, az MSZP miniszterelnök-jelöltjének programja: https://mszp.hu/video/szocialis_demokracia_tiz_pontban

 

Karácsony Gergely tudósítónknak nyilatkozva a korábbi LMP-s megszólalókhoz hasonlóan elutasította a visszalépés gondolatát, és ezt aláhúzta azzal a kijelentéssel, hogy "a mi szavazóink nem fognak másokra szavazni".

http://www.origo.hu/itthon/percrolpercre/20100411-valasztas-2010-eredmenyek-elso-fordulo-lmp.html

 

Kétségtelen, az LMP-re nyugodt szívvel szavazhatnak azok az állampolgárok, akik az emberi méltóság és szabadság pártját keresik a politikai palettán, azon felül fontosnak tartják önbecsülésük és szuverenitásuk megtartását.

http://hir6.hu/cikk/46779/function.getimagesize

 

Ha mi is eljátsszuk a bizalmat, küldjetek el minket a fenébe!

http://www.origo.hu/itthon/percrolpercre/20100411-valasztas-2010-eredmenyek-elso-fordulo-lmp.html

 

 

Kövesd az oldalt Facebook-on is: www.facebook.com/nemlib