Íme a recept: így tudja az MSZP és a DK leváltani a Fideszt

Röviden: ha visszahívják az összes egyéni jelöltjüket!

tumblr_ljzo2vtvvx1qg6fb5.jpg

Nem viccelek, tényleg ez a tuti recept hozzá. Miért is?

  • A Fideszre szavazók táborában nagyon sokan vannak, akik a legkisebb rosszként választják a Fideszt. Ráadásul ők most kicsit meginogtak. Viszont az MSZP-t és Gyurcsányékat annyira gyűlölik, hogy rájuk sosem fognak szavazni, inkább mégis behúzzák a Fideszre, esetleg a jobbikos jelöltre az X-et, vagy érvénytelenül szavaznak. Nem egy ilyet ismerek.
  • A párt nélküli, bizonytalan szavazók nagy része is ki nem állhatja őket és sosem szavazna rájuk sem.
  • Összejönne az ellenzéki koordináció. Az LMP, a Jobbik és a Momentum pillanatok alatt megegyezne arról, hogy hol ki lép vissza. És így a szavazók is szívesebben átszavaznának. A jobbikosok igen nagy részére is igaz az, amit az előző pontokban írtam. A rájuk lövető Gyurcsányékkal semmilyen közösséget nem fognak vállalni. Az LMP sem szívesen köt a kommunista utódpárttal szövetséget, mivel ugye ellenük (is) jött létre.

Hosszú távon is az tenne jót a politikának, ha ez a két párt eltűnne végre teljesen. A Fidesz elsősorban miattuk erős. A jobboldalnak Gyurcsányék az igazi ellenségkép, az tartja igazán egyben a szavazótábort. Amíg a politikában tényező az MSZP és DK, addig a Fidesz erős párt marad. Amint viszont eltűnnének a közéletből, a Fidesz is elvesztené a fő munícióját. Nem lehet rendszerváltásról beszélni addig, amíg az alternatívák között ott van az MSZMP még működő 3 utódpártja: a Fidesz-KDNP, az MSZP és a DK (Puzsér után szabadon).

Tehát kedves MSZP és DK! Ha valóban kormányváltást akarnak, akkor léptessék vissza ez egyéni jelöltjeiket! Ezzel tennének a legjobbat ezzel az országgal!

Kedves választópolgárok! Ha azt szeretnétek, hogy a Fidesz soha többé ne jusson kormányra, akkor ne szavazzatok az MSZP és DK nevezetű bűnbandára sem! A baloldali érzelműeknek ráadásul könnyebb dolguk van, több alternatívát is találnak. Ez a tuti recept, így jöhet el végre a valódi rendszerváltás.